Bakancs4 Creative Commons License 2019.01.10 -4 0 46498

Aixam A540 Twin-hez bal első indexet keresek (Fehér búrás).Esetleg valaki tudna segíteni ,melyik autó indexével egyezhetne meg?

Ez egy régebbi és meglehetősen ritka típus -- én pl. még sohasem láttam élőben . Gyanítom a fórumlakók többsége is így van ezzel . Ebből kifolyólag úgy feltenni ezt a kérdést , hogy nem mellékel valaki képet ... hát nem tartom taktikailag helyesnek . Ugyanis gyanítom : valamelyik régebbi kisebb gépkocsinak a búrája lehet rajta , amit kép alapján esetleg valaki felismerne . Persze megoldható a dolog úgy is , ha a kérdést elolvasó , és a segítséget nyújtani akaró fórumtárs beüti a keresőbe a A540 Twin-t , majd elkezdi bogarászni a találatra feldobott képeket . De nem egyszerűbb , ha a többiek türelmével vissza nem élve , az akinél ott áll az udvarban a problémás jármű feltesz róla pár fotót ? Hogy ne a többieknek kelljen -- mindenkinek külön-külön egyesével -- kajtatni utána ?

Kép , kép kép . Millió kérdés jön erre a szerencsétlen fórumra , de a képekkel úgy spórol a kérdező , mintha fizetni kéne érte ...

Régebben WooDoo-nál hányódott egy ilyen karosszéria , nem tudom őrizgeti-e még ?

Még azt se tudom , hogy ez A540 Twin-e ?  https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/aixam/city/aixam_city_aixma_moped-13718352