Szerintem Pustahvar nem jó ide. Nem tud hármast játszani és az, hogy jól triplázik, az is csak időszakosan igaz.
Lecsóval egyetértve, a szurkolók parádésak, ez a meccs pedig tökéletesen beárazta a csapatot: vért izzadva, mázlival sikerült megverni az edzőjét vesztett, a mezőnyből lefelé kilógó TF-et. Ha Mehmedovics körül nincs a balhé, ezek simán behúzzák, vagy ha van egy kis mázlijuk a végén :)
Ádámot annyit ekéztem már, hogy most csak annyit írnék róla, hogy a munkáját a rendes játékidő végén felrajzolt valami jellemezhette legjobban. Viszont most körülötte is olyan a szituáció, hogy már annyit sem tud dolgozni, amennyit dolgozhatna, bár sajnálni nem tudom érte, ő csinálta az egészet és ő koncentrált eddig is másra a munkája helyett.
Csak az a baj, hogy Monokék már nincsenek és úgy fest, hogy más sincs, aki lépne edzőfronton, lépne légiósfronton, vagy egyáltalán csinálna valamit. Így meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nyerjünk Szegeden, az most konkrétan a bravúr kategória lenne...