Tcmano
2019.01.05
|
|
0 0
16143
|
Sziasztok!
Van egy 2004 es felújított motoros Kalosunk. Cella zárlatos lett az akkunk, elmentem vettem bele másikat. Fejembe jutott, hogy kinyomja az olajat a vezérműtengely jeladónál. Na mondom veszek egy o gyűrűt is. Avval a lendülettel kivettem a jeladót, cserélgettük az o gyűrűket de nem találtunk jót. Jeladó vissza, akksi cserél. Beülök indítok autó dadog durrog majd kiesik a motor. Játszottam a gázzal, majd egyszer csak felpörgött és beállt a fordulat 8-900 ra. Megörül, elindul. Megálltam venni egy dugó kulcsot, autó megint ugyanazt csinája. Szerelő mondta vegyem le a sarut 10 percre, majd próbáljam meg. Nem történt semmi. A végén szóltam a páromnak jöjjön értem húzzuk haza. Vontatóra vettük, kísérlet képen 4. ben ráengedtem a kuplungot, beindult a motor és nagyjából szépen járt. Leakasztottuk a kötélről, és hazamentem vele. Szo-szo renben ment, kicsit ingadozott az alapjárat. Kicseréltem az érzékelőt, kezdte az egészet újra. De valahogy addig rugdostam a gázt, míg elkapta. Most viszont beállt 2000 es -2200 es fordulat közé és ott ingadozott. Megint visszacseréltem és azóta nem akar beindulni, csak dünnyög dadog, durrog. Van esetleg valakinek 5 lete? Fogok venni egy másik jeladót, de ha nem javul meg, akkor mi a frász lett vele? Kiolvasó kütyü jeladó hibát mond, de amikor régebben cseréltem vadi újra akkor is megmaradt ez a hiba. Most is hiába törlöm semmi hatása.
Bocs ha kicsit hosszúra sikeredtem.
Üdv mindenkinek. |
|