Tudni kellene mit jelent a horror ár nálad, mert az mindenkinél más. Ha ár lényeges akkor Travelodge-ot nézd meg elsőnek szerintem, olcsóbb jellemzően mint a többi lánc. London szállás tekintetében sajnos nem túl jó ár/érték arányban értsd elég pocsék szállások is drágák tudnak lenni magyar pénztárcához mérve.
Travelodge lánctól semmi különöset ne várj, standard normál szobák, alvásra teljesen ok. Tisztaság változó, de általában korrekt, wifi fél órán túl csak pénzért van, reggelit lehet kérni +8.50 fontért ( gyerekeknek ingyenes ), az teljesen ok.
Premier Inn, Holiday Inn szerintem jobb színvonalúak, de jellemzően drágábbak is, különösen péntek/szombat viszonylatban és ti ezen a két éjszakán lesztek ott pont.
Megnézheted még az Accorhotels láncot, ott is elsősorban az Ibiseket, de azok is kicsit drágábbak mint a Travelodge.
Én három Travelodge-ban voltam Londonban meg két Ibisben eddig, ha gondolod nézd meg őket, mind rendben volt: Travelodge Wembley, Travelodge London Liverpool Street, Travelodge Hounslow, Ibis Hotel Stratford, Ibis Luton ( ez eleve kiesik nektek mivel ez egy reptéri hotel ).
A hounslowi Travelodge-ban sokszor voltam, mindent leírtam róla itt:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148228941&t=9165246
Ez alapján mérlegeld hogy jó-e vagy nem, van előnye van hátránya. Jellemzően az egyik legjobb ár mindig ott van az összes Travelodge hotel közül. Most megnéztem, mikor ti mennétek két főre 63 font a 2 éjszaka.