Én is láttam már régebben az említett hiányosságokkal , és akkor asszem csak a nagyon baráti 600 ezret kérték érte ... Ezek szerint ha majd beledobnak egy félhalott aksit és be is kötik a töltést akkor felmegy 700-ra ? A variátor is elég érdekesen néz ki .
Ha lesz egy kis időm és rendbe tudom valamennyire tenni a kocsimat akkor eladó lesz az az Ambra amivel most éppen járok -- az rendszámos , üzemképes ; és alig kétharmadára értékeltem mint ezt a jogilag igencsak zűrösnek tűnő masinát a saját gazdája .
Azonkívül van néhány Ligier még nálam amik rendszámozandók-rendszámozhatók , ha nem rakom őket teljesen rendbe akkor feléért-harmadáért adom majd el őket , mint amiért ezt a gyöngyösi csodát hirdetik .
Az utóbbi időben már kezdtek megritkulni a rendszámtalanul is használhatóságot ígérő hirdetések , a Hahu-n és a Jófogáson legalábbis . Bár a kis 50-es kvadoknál még tartja magát a nézet , hogy csak úgy ki lehet menni biztosítással a forgalomba a közúti változatokkal .
Érdekes piaci jelenség a kis 3 kerekűek ( Sulky , Amica ) megdrágulása , mintha mentek volna az általános áremelkedés után .