construct Creative Commons License 2018.12.28 0 0 140

ZorróAszter: "A Pi=3.0 geometria szerintem létezik és ellentmondásmentes rendszer."

Gergo73: "Nem létezik, de ehhez több matematikát kellene tudnod. A görbült terekben (magyarul a Riemann-sokaságokban) a körök kerületének és átmérőjének a hányadosa nem állandó, hanem körről körre változik. Csak 0 görbület mellett kapsz állandó hányadost, de akkor a pi-t kapod."

ZorróAszter: "A pi=3,14... a mi terünk alaptulajdonsága. Mint ahogyan a pi=3.0 annak a másik térnek."

Gergo73: "Látom, nem sok ment át abból, amit mondtam. Felejtsd el a matematikát. Nem neked való."

ZorróAszter: "minősítgetés . . . személyeskedés . . . csupán  hangzatos, innen-onnan elcsípett fogalmakkal dobálódzik . . . személyiségzavaros hülyék . . . :o)"

construct: "Minősítést csak te kevertél a vitába"

ZorróAszter: "kéz kezet mos szerűen támogatjátok egymást a mellébeszélésben"

construct: "ahogy Gergo írta a 122.-ben . . . annál világosabban igazán lehetetlen elmagyarázni. . . de ha egy egyszerű matematikai tény ennyire fel tud idegesíteni, . . . megárthat az egészségednek."

ZorróAszter: "a napipolitikából ellesett módszereket próbálsz belecsempészni . . . én ideges vagyok . . . ezt próbálod szugerálni. . . . a rajongóidnak. . . ismerlek régóta mint a rossz pénzt."

Előzmény: ZorróAszter (137)