Anyóca99
2018.12.23
|
|
0 1
1313
|
:-)
Tepsit kivajazni , lisztezni ! Szépen körbe forgatni a tepsiben a lisztet , hogy az oldala is lisztes legyen a tepsinek .
Ami nem ragadt rá , az kuka . Sütőt én 150-180 fokra szoktam előmelegíteni , és max 200-ra tekerem utána . Ha betetted a tésztát , kb. 15 percig nem szabad kinyitni , mert összeesik a massza . Na most hogy hány perc alatt van kész , azt sütője válogatja , meg sose figyeltem . Gondolomra kiveszem úgy 25 perc körül , és hegyes késsel beleszúrva megvizitálom . Ha a kés száraz marad , akkor kész . Ha nem , visszatolom , de innen már 5 percenként ellenőrzöm . Ha nagyon pirulna a teteje , alufóliát rá ! Sok sikert hozzá ! |
Előzmény: Törölt nick (1311)
|
|