Szia!
Jó volt olvasni a véleményedet, én is hasonlóan feldobódtam anno, mint te, bár én annak idején chili-s, azaz minél csípősebb ketchup-okat kerestem, vagyis folyamatosan szemlélem a kínálatot. A Chumak gyártó ezen termékét én is szinte zsákszámra vettem, mígnem egyszercsak teljesen ki nem ürült a magyarországi boltok polcairól. Pár hónapra rá, miután sehol soha nem láttam, felhívtam a magyarországi képviseletet, hogy mi lehet a dolog háttere, tudnak-e valami infóról. Azt mondták, hogy az országban túl kicsinek találták a keresletet a chili-s változat iránt, ezért nem éri meg nekik ezzel a fajtával foglalkozni. Szóval így jártunk sajnos, szerintem nemigen kerül már vissza a polcokra.
Az egyetlen pozitívum, hogy nem vonták vissza a termék engedélyeit, hanem csak itthon nem forgalmazzák. Azaz, akinek vannak ukrán kapcsolatai vagy néha megfordul Ukrajnában, az könnyűszerrel bevásárolhat a termékből. Én is tettem már így, néhány darabbal tértem haza év elején, illetve ismerősök által is néha van 1-1 utánpótlás.
(ZsuR-vel és hasonló pedig nem kell foglalkozni, a normálatlan beszólása láttán még a vakbelem is röhög, a 75 ezer hozzászólásszáma alapján még a vaknak is feltűnhet, hogy valószínűleg az egész komplett életét a neten töltheti, tehát valami 4 fal közé korlátozódott, megfásult mongolidióta lehet csórikám. :) )