Aszem a végére értünk :-). Most már nagyon kilátszik a lóláb, hogy miről, vagy kiről van szó. Hogy kik nemes ellenfeleim, a csapat. Már egy kicsit unalmas is, ahogy azt hajtogatják hogy bizonyítsam be hogy a szer hatékony. A bizonyíték valszeg csak klinikai kísérlettel szerezhető, ez még messze van, mint ahogy már megmondtam. Esetleg ha valamelykőtöknek van saját klinikája, vagy tetemes összege amit befektetne... Arról nem is beszélve hogy mekkora a procedura és meddig tart.
Az orvostol is kéritek a bizonyítékot amikor előír valamit? És oda fogja adni? Bizonyíték biztosan létezik, csakhogy abból a kíváncsi paciens megláthatja esetleg azt is hogy milyen arányban hatékony, ami bizony nem éppen... És milyen módon és milyen arányban káros...
De ti, bebizonyíthatjátok-e hogy érdekmentesen véditek a gyógyszer izé, ipart? Eléggé profi-szagú a fellépés, habár még nem tökéletes.
De még hogy abba is belekötnek (köpnek) hogy valakinek felajánlottam, fizetem neki az első két adagot (kb két hónapra elég) - hát ez hihetetlen. "Beetetem" mondja az egyikőtök???? Hogyan? Függőséget okoz?
Azt hogy többször is mondtam hogy a szerből kevés van, nincs semmi reklámozás, teljesen ignorálják a nemes ellenfelek. Hogy miért vagyok itt? Ha eddig nem vettétek észre, magyar származású vagyok és a szer fejlesztői, jókora vita után, beleegyeztek hogy értesítsem honfitársaimat. Gondolom, jóindulatú honfitársaimat.
Hogy megállapítottam hogy két külömböző nép gondokodásmódja külömbözik egymástól? Nem vettétek észre hogy eszem ágába se jutott hogy bíráskodjak, ki a jobb? (Nem is fogok, soha)
Mérges a növény? Da még mennyire, sajnos. Ha nem lenne, már ezer éve használnák és az egész világ másképp nézne ki. Nem volt könnyű munka eltávolítani a mérgeket, hallottam.
"Jelentéktelen" a honlap? Milyen kellene hogy megfeleljen ízlésednek, szintednek? Szivárványszínű, óriási kiugró szlogánokkal, közben ordítás "Ilyen még nem volt", a vevők közt autót sorsolunk ki?
Miért kezdtem úgy hogy csak érdeklődtem, ismeri-e valaki a szert? Azért mert azt reméltem (majdnem biztos voltam benne!), hogy a válasz az lesz, tudunk róla! A honlapot néhányan már előtte megnézték MO-ról. Ha tudtok róla akkor nem kellett volna egy betűt se írnom, vagy legfeljebb néhány szót.
A moderátorok kellemesen megleptek. Nem moderálták ki egy betűmet se, rendes fiúk! A "mieink" bezzeg, jobb ha nem írok róluk...
Azt amit akartam, elértem. Hogy tudjatok a szerről, és hogy becsületes dologról van szó. Hogy közben az egész fórum-dolog nem volt kellemes... hááát enyhén szólva, nem. Inkább életem legkellemetlebb élményeimhez hasonlítanám (beleértve AZT is).
Benézek majd ide, hetente. Ha valakinek kérdése van, érdemleges kérdése, tegye fel. Ha szégyelli a többiek előtt, írjon a honlap emil címére. Ha magyarul van a levél, úgyis nekem továbbítják.