Ime, 10 napja hogy először írtam a Sigma Vital hivatalosan engedélyezett (Szerbia) természetes eredetű rákellenes szerről. Természetesen csak segíteni akarván.
Ha összegezni akarnám, azt mondhatnám hogy a kutyát sem érdekli, ami nagyon meglepett. Egyetlenegy kérdést sem tett fel senki. Becslésem szerint senki sem olvasta el a honlapot, amit meg lehet érteni. Szerbül van, a Chrome jól lefordítja ugyan angolra, de akkor meg angol tudás szükségeltetik, és elég sok idő, és persze érdeklődés. De a hozzászólásaimat se olvasta el senki, úgy látom! Lehet hogy a nyelvezetem nem éppen tökéletes 60 szerb környezetben eltöltött év után, de hogy például senki se lepődjön meg, hogy még 2004-ben fórumtag voltam (ezen a fórumon)... Tulajdonképpen már 2002-ben olvastam, de az első hsz.-om 2004-es. Nem lepődnék meg ha ebben nem vagyok egyedül, de lefogadom hgy nem vagyunk valami sokan.
De az engem kritizáló (hogy a lehető legenyhébb kifejezést használjam :-) t. forumtársak egyes észrevételei elgondolkoztattak. Mégis bennem van a hiba, vagyis rossz magyarságomban. Nem a nyelvre gondolok most, hanem hogy jócskán különbozik a gondolkodásmódunk. És ami "nálunk" természetes, az "nálatok", könnyen meglehet, nem! Nálunk, ha a beteg egy biztató új szerről hall, legtöbbször azt kérdezi, káros-e és hogyan lehet hozzájutni? El kell-e hagyni a hivatalos eü gyógyszereit? Nem firtatom hogy ez miért van. Hiszékenyebbek? Fogékonyabbak? Okosabbak? Butábbak? Naívabbak? Ki tudja? De biztosan bátrabbak és türelmetlenebbek.
Látom hogy egyesek azt gondolják hogy ebből a szerből olyan förtelmesen sok van, hogy én kaptam azt a feladatot hogy most naív magyar "fogyasztókat" toborozzak. Ellenkezőleg. Kevés van belőle és senki se tervezte hogy külföldön "forgalmazza". A honlap is csak szerbül van, nincs is lehetőség külföldről fizetni vagy megrendelni, csak kerülő úton.
Egyesek úgy értelmezték a hallottakat, hogy ez csak in vitro működik. Hogy a buta szerbek körülállják a Petri-csészét és örvendeznek. "Milyen jó orvosság lesz ebből, 10-20 év múlva! Jajj de kár hogy én most vagyok beteg!"
Természetesen nem így van. Működik ez a Petru-csészében is.
Egyesek "bizonyítékokat" szeretnének, ezt az igényt valszeg csak a klinikai kísérletek elégítenék ki. Meglesz ez is, biztos. 10-15 évet kell csak várni. Tessék türelemmel lenni.
Dióhéjban:
Természetes eredetű szer, hivatalosan engedélyezett, (persze NEM mint "gyógyszer") minden káros hatás nélkül (bár eddig, jómagam 13 éve használom, egy lány meghaladta a 18 évet). Együttműködik a hivatalos gyógymóddal, nem kell semminek se "hátat fordítani". Lehet használni megelőzésre (ha ezt érthetően fogalmaztam..). Sokan használták már, az in vitro tudományos kísérletek csak később jöttek. Sokakat kihúzott a bajból, de persze nem 100%-os az eredmény.
Tudja-e valaki, hol van a m.t. Gaszkonyi úr? Ismeri valaki személyesen?