Olyan is van:
https://24.hu/belfold/2018/12/14/tuntetes-kiraly-utca-tuloratorveny/
Amikor a Király utcához értünk, a rendőrök körbe zártak, beszorítottak minket, hirtelen egy kis körben találtam magam sok emberrel, tömeg volt. Mondtam a rendőröknek, hogy holnap iskolába kell mennem, de válaszra sem méltattak. Jeleztem nekik, hogy szívesen átadom az irataimat, de csak annyit reagáltak, hogy várjak türelemmel. Aztán egy óra után a tömeg egyre idegesebb lett, az egyik radikálisabb tüntető belekötött a barátomba, amikor pedig közéjük álltam, a férfi azt mondta nekem, nőként ne szóljak bele semmibe.
Zsille Sára ezek után a rendőrökhöz fordult, akik csak annyit reagáltak, hogy ezt a helyzetet ő vállalta, és csak magának köszönheti. Ekkor már ő is elvesztette a türelmét, és
megkérte a rendőröket, hogy vagy vigyék be, vagy engedjék el, de ne tartsák fogva éjjel egy órakor az utcán, jéghidegben.
Választ még mindig nem kapott, és arra a kérésére sem reagáltak, hogy igazolják magukat. Úgy körülbelül másfél óra után kiemelték őt a tömegből, igazoltatták, és neki is bele kellett mondania a nevét a kamerába.
Három rendőr állt körbe, egy csak nézett, a másik kettő pedig ismertette a jogaimat, majd megkérdezték, hogy elismerem-e, hogy szabálysértést követtem el. Mondtam, hogy nem, mire a rendőrök mondták, hogy jó, akkor elismertem. Mondtam, hogy nem, nem ismertem el, végül figyelembe vették, és rögzítették, hogy nem ismertem el.