Az, hogy a Szendi Gábor a férfinem árulója, szégyene, leköpnivalója. Feminyista tenyészpéldány.
A vele készített riport után (jutyub) érkezett kommentek közül egy:
Borits Péter1 éve (szerkesztve)Gondoltam bele hallgatok, de kb. addig sikerült, hogy "a férfi nem fejlődő képes". Nem akarok túl sokat írni, de kb. összegezve: Kívánok tököt is az egó mellé (persze nem épp háborúra sarkalva...)! Kívánom, találja meg szívét, biztonságát, boldogságát, azaz a benső nyugalmát, pont a fentebbiek ezáltali elcsendesítésével (is...)! Kívánom a tesztoszteron megfelelő helyének megtalálását (gyakorlatilag ez pont a "tök az egó mellé"...), és ezek után kívánom, hogy tudja saját nemét is becsülni...bár ekkor már nem fog kelleni erre külön kitérni... Továbbá, jómagam férfiként nem akármilyen módon láttam megváltozni, fejlődni. Apámat is láttam, sok más férfit is (míg gyakran pont, hogy nőket nem). Csak alázat kell hozzá, ami pont, hogy az erősebbeknek van több. + Az ember mindig magából indul ki!... Nem a tesztoszteronnal van baj. Az egóval van baj. Nem csak a férfiakéval és nem is csak az erősekével(!)... Napokig tudnám folytatni, de ez már nem az én dolgom...
Úgyhogy aki nem veszi meg a szemetit, az spórolt háromezerpárszáz forintot. :))))