Meg vagy ugy egy evtizede mikor megszuntetes miatt mentem be egy fiokba, akkor kertek az internetkartyat. Kerdeztem, hogy azt a papirfecnit, amin volt egy kartyaszam a tobbi parameterrel? Mondjak, hogy igen. Ha nem tudom leadni, akkor 3000(?) forint.
Mondom az ugyintezonek, hogy akkor most kernem a potlasat, a kondicios lista szerint az ingyenes. Es majd miutan kikuldtek, akkor visszajovok.
Gondolom az tobb munka lett volna, igy kinyomtatott egy papirt, hogy leadtam. Ugyis eltepte volna es bedobta volna a kukakaba.
Par eve megint van OTP-s szamlam, mert volt par deviza ugyem. Utoljara nyaron kellett. Most a Revolut, Transferwise idejeben mar nincs szuksegem ra. Igy gondoltam bemegyek egy fiokba es megszuntetem. Negy devizaban van szamlam, Angol font, Kanadai dollar, Usa dollar es Euro. A darabszam mindegy, mert ugyis csak havi 55 Ft a szamlavezetes.
Mondja nekem az ugyintezo, hogy ebben a fiokban csak az euro es a dollar szamlat tudom megszuntetni, mert ez egy kis fiok. Hat en meg ilyet nem hallottam, de mindegy, nem vitatkoztam. Ugyanez az oreg p.na mar a nyaron sem volt kepben az egvilagon semmivel. De gondolom a munkaerohiany miatt kenytelenek analfabetakat is foglalkoztatni.
Nyaron az is meglepo volt, hogy hiaba mentem be egy szombaton nyitvatarto fiokba, azt mondtak, nem tudnak devizaszamlaval kapcsolatban ugyet intezni, mert az a felulet kozpontilag zarolva van.
Nem vagyok naprakesz minden infoval, de azert az ilyenek jo lenne ha kint lennenek a honlapon. Ha egy fioknal ki van irva, hogy "Devizaszámla kezelés, -bankkártyák, -megtakarítások", akkor nekem azt jelenti, hogy "Devizaszámla kezelés, -bankkártyák, -megtakarítások" Nem azt, hogy csak egyes devizakkal tudnak foglalkozni, vagy adott esetben nem tudnak a temaban ugyet intezni.