Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 840

Sok férfi nem akar gyereket, azok ne is vállaljanak. Nem, az nem jobb hogy bevállalja (omg, feláldozza magát :DDD) mert a nő akarja... a gyerek is szívni fog, a nő is, a válás borítékolható. 

Nem. Sokkal tisztességesebb, meg átgondoltabb, ha azt mondja: nem.

Vannak nők akik szintén nem akarnak.

Tudom, ebben az országban muszáj mások méhében turkálni és valamiért mindenki jobban alszik ha az ismeretlenek is szaporodnak, de ne, ne tegyék ha nem akarnak.

Akiket ismerem férfiak (igaz, külföldiek, oh well), azok szerettek volna gyereket és imádják is és foglalkoznak velük, nem, nem csak hétvégi apák, csinálnak mindent (persze a feleségek / bnők is ugyanúgy hamar visszamentek dolgozni -az is hozzájuk tartozik- és így megosztanak mindent), és a gyerekeik valamiért sokkal nyitottabbak, jófejebbek, 2-3 éves totyogósok is... erről ennyit. Kell egy gyereknek az anya és az apa kép is ... teljesen.

Szóval ne, csak azért mert státusz, meg a gyíkemberek is akarják meg mert a nő... NE. És próbálom feltételezni (lehet scifi) hogy annyira nem ostoba egyik férfi se (ok, tévedek): ha nem akar gyereket, nem lesz.

És azért ezek a dolgok nehogymár házasságba derüljenek ki (kivéve ha ismerkedés napján egyből megházasodnak :DD) hogy ki akar / nem akar majd gyereket.... értem én hogy szép a meglepetés, nade ezek a dolgok azok amik nem. 

Mint ahogy a jövőkép, célok .... ezeket azért fontos tisztázni és mégha nem 100% terve van az embernek az életre (senkinek nincs az) akkor is ... azt kideríteni az ismerkedési szakaszban hogy legalább hasonlóak az elképzelések eléggé fontos.

Lenne, de legtöbben bele sem szarnak :DDDD

Előzmény: Törölt nick (836)