Nem szeretem a halat (semmilyen tengeri herkentyűt) , de érdekes módon a halászlé levét igen . Abból még egy kevés halat is eszem . Én egyszer próbáltam , de úgy döntöttem , kár elpocsékolni a hozzávalókat . Viszont a fiam olyat , de olyat tud , hogy ihaj ! De most itthon se lesznek .
Nálunk a szentestei menü mindig énfőzte' töltött káposzta , diós és mákos guba , valami sült (ez a fiam dolga) , amihez majonézes krumpli készül . No és a bájgli' , amit előtte napokban sütök , meg valami aprósüti , ill. pogácsa .
Szóval nemnormális' a családom (velem együtt) , mert mindig megfogadjuk , hogy ennyi minden nem kell , de újra csak ez lesz a vége . Aztán első ünnepben friss húsleves , a főtt húshoz valami mártás vagy szósz , és ki is merült a befogadóképességünk . Második ünnepben meg esszük a maradékokat , és örülünk , hogy senkinek nem lett epegörcse . :-))
Most viszont hazajönnek a lányomék , úgyhogy ők diktálják mi legyen . Csak a húsleveshez ragaszkodom .