Hanem mert ebben jó, ezt szereti is csinálni. Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a nők egymás közti vetélkedése a legfőbb motiváció. Kinek szebb a konyhája, kinek tisztább a fürdőkádja. No meg persze a "jaj mit szólnak" megfelelési kényszere. Ami ugyancsak a nőknek szól. Egy nő soha nem más vagy saját "férfijának" végzi a házimunkát.Vagy idegen férfinak.Magának, vagy a másik nőnek, nőknek.
Ebben nagyon tévedsz. Én soha nem láttam nők között ilyen ostoba vetélkedést. A konyhát magamnak építem az én igényem és ízlésem szerint, a kádat sem a barátnőim miatt tisztítom rendszeresen, és nem foglalkozom azzal, hogy ki mit szól. A nőknek már nincs megfelelési kényszere, max. a gazdag puccosok rivalizálnak egymásnak. Azért szedjük le a függönyt mosásra, és azért pucolunk ablakot meg fürdőszobát mert koszos, nem a szomszédasszony miatt. A nők többsége nem igénytelen sem magára, sem a környezetére, igen, főleg belső igényből magának csinálja, de egyúttal a családnak is, hiszen azok is élvezik az eredményét, nehogy már ezt felródd a nőknek.
Másrészről, ha te meglátsz valakinél egy jó kocsit vagy valami hinnyedejó drága kütyüt, neked nem jut eszedbe, hogy jó lenne neked is olyan? Dehogynem! Aztán hajtasz rá és megveszed. Csak nem 'megfelelési kényszer' ez a másik férfi felé nálatok? Dehogynem, ezzel méritek össze magatokat.
A nagytakarítást meg csináld egyszer végig egyedül, aztán meséld el nekünk, hogy mennyire élvezted.
És én itt a fórumon még nem láttam egy nőt sem kérkedni a vagyonával, viszont pár férfit igen, akik egymást alázzák, hogy kinek mekkora háza és milyen kocsija van. Na, ezt nevezem megfelelési kényszernek, nem azt, hogy kinek csillog jobban a mosogatója.