Én azt hiszem, nem csak azért megugorhatatlan az átlagférfi számára az átlagnő meghódítása, mert a nők annyival előrébb járnának. Igen, persze, a nők tényleg jönnek fel. De még ennél is sokkal jobban nőt az igényszint.
És ebben masszívan benne van az utóbbi 15-20 év kőkemény női nyomulása, a feminista előretörés, a szinglikorszak a nagy jelszóval - inkább egyedül, mint a nem tökéletessel.
Most kicsit kihegyezed a karrierre és a egzisztenciára, ami csak az egyik összetevő. De én mindig is mondtam, nincs ennek akkora jelentősége, mint amilyennek itt beállítjátok. A sikeres nők nem arra törekednek, hogy egy más sikeresebb férfi teremtse meg az anyagi biztonságot - ők maguk szeretnék megteremteni maguknak. És ha ez megvan, akkor az egzisztencia sokkal kevésbé lesz fontos, mint korábban. Akkor a nő választási lehetőségei kitárulnak, miért ne keressek inkább jóképűt, vagy sportolót, vagy már módon vonzó férfit. Nincs szükségem a férfira, mint biztonságot adó párra, hanem minden szórakoztató, örömöt okozó hímre.
Ezért bármilyen fura, de nem feltétlen azok fognak kiszorulni, akik kevésbé képesek lépést tartani a tanulásban és munkaszférában. Hanem a kevésbé vonzó férfiak fognak kiszorulni. Kicsit előre szaladva azt mondanám, érdemesebb lesz a férfinak sportklubba járnia, mint egyetemre.
Persze tudom, hogy az ember nem csak ösztönállat és más vágyai is vannak, intellektuálisak, érzelmiek, a együtt töltött tartalmas idő utániak.
Tudod, azért olyan nagyon sok szupernő még egyenőre nincs. Én a munkámból kifolyólag látok sikeres nőket, de nem mondanám, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Én találkoztam sokféle nővel, ismerek is mindenféle nőket. És hiba hozok egy szerintem egy kicsit az átlag felett lévő szintet, nem érzem, hogy én lennék az, akire ők vágynak. Nem jó irányba mész, ha azt gondolod, azért maradnak ki férfiak a piacról, mert nem tudják megugrani az oktatásbeli, vagy munkaerőpiaci, vagy egzisztenciális szintet. Ez egy nagy kamu, egy porhintés, a párkeresés mozgatórugója ma már nem ez, és egyre kevésbé ez.
Ezért én simán megértem, hogy ha akár egészen értelmes férfiak, akár diplomával, jó állással, műveltséggel, lakással, kocsival, értelmes gondolatokkal, normális érzelmi világgal is egyre inkább úgy döntenek, hogy nincs értelme a nők utáni futásnak, amikor azt látja, hogy az általad leírt humbug helyett valahogy mégis a jóképű bunkónak tolják le a bugyit.
Őszintén szólva most hajlok arra, hogy ezt az mgtow-t a szingli nőkhöz hasonlóan lássam, akik szintén
beleszaladtak ebbe, hogy hiába a duma, a férfiak nagy része egyrészt nem ért fel hozzájuk, akik meg igen, az is inkább pinát keresett és nem embert és simán cicababákat hajtott. És azt mondták, hogy akkor inkább nem, várok a tényleg nekem valóra, aki megüt egy szintet, akárkivel nem járok, csak azért, hogy járjak.
Őszintén szólva ez a fajta mgtow, ez nekem szimpatikus lenne. Igenis jó lenne, ha a férfiak is elkezdenék jobban megválogatni, milyen nővel állnak le, egy kicsit megtanulnának parancsolni a vérbő faroknak. Mindjárt emelkedne is a férfiak értéke, ha nem lehetne némi bevállalással ágyba cipelni akármilyen nőknek őket. Ha mondjuk tudnának néha olyan szemmel nézni a nőkre, ahogy mondjuk az anyjuk nézi őket - akiktől a nők jogosan tartanak, az anyóst nem lehet olyan könnyen bolondtani.
Ha a férfi tényleg beszélgetne a nővel kicsit komolyabban, kérdezne néhány dolgot, megnézné, hol is tart az a nő, milyen jövője, van, mit fog elérni. Mindent még a szex előtt.
Persze tudom, hogy ilyen nem lesz, mert a férfiak nem tudják úgy elnyomni a fajfenntartási ösztön, ahogyan manapság a nők.
Szóval Klementina, én nem hiszek annyira a szupernőkben, nem látok olyan sokat belőlük, mint azt itt beállítod. Abban sem hiszek, hogy a férfi, aki viszont tart valahol, az máris vonzó lenne, akár egy tesco eladónak is. Az igények emelkednek, de pont nem abba az irányba, mint mondod.
Férfiak, válogassatok.