Beszerelés után megtörtént az első motor indítás, amikor is az autó elveszi a perifériáktól a tápfeszt, így újra indult az Android.
Persze ennek következtében behalt és 3 egymás utáni reset után kelt életre. Azóta jó és most már normálisan vissza adja a menüt a motor indítása után.
Természetesen ennek következtében minden beállítást újra el kellet végezni.
A Backlight funkció nem fasza, bekötés jó ellenőriztem, de hiába kapcsolom be a fényszórókat mert a fejegység "gombjainak" a háttér világítása nem kapcsol be, de a menüben ez beállítható fix-re, így jobb híján most mindig van háttér világítás.
A menü ezen része elég buta, nincs külön nappali és esti háttér fényerősség, csak sima fényerő csuszka van és a Backlight on/off gomb de semmi több.
Tolatókamera képére duplán rakja rá a távolságot jelző sávokat, tegnap ezt valahol kikapcsoltam, de ma a resetelés után bármit is állítottam, kapcsoltam, ki és be, maradt a dupla sávozás.
A Bluetooth zene, Bluetooth telefonálás rendben működik, a GPS is jó, a rádió is, több adó jön be mint előtte a gyárival.
A mirror linkel nem boldogultam. Próbáltam az USB és a WIFI verziókat, de nem sikerült. A menüben van egy QR kód, amivel hivatkozik egy "easyconnection" applikációra, de ebbe nem mélyedtem bele.
Netezni lehet rajt, de nem igazán szereti, képes tőle jól belassulni.
A hangzás, a hangerő az én igényeimnek tökéletes, szépen szól.
Ennyik az első benyomások.