Szóval örökké felmerül egy újabb teóriád?
Ha kicsit is elkalandozik a figyelmed, hopp máris felmerült egy?
"a kertemben helyenként sziklakibúvások vannak"
Nekem meg erről támadt egy teóriám. Nálad egyre-másra kövek bújnak ki? Miért nem maradnak békén a föld alatt, mint nálam? Mi az a rejtélyes sötét erő, ami kinyomja vagy kihúzza őket nálad? Nem lehet, hogy valami gravitációs anomália? Talán épp nálad csapódik ki egy bizonyos gravitációs hulláminterferencia, s erre rezonálnak a köveid?
Na kb. ilyen szinten áll a te értésed és összes teóriád a vöröseltolódásról, a nagy bummról, meg egyebekről. Most mondd nekem, mi a pofátlanság? Ilyesmikkel traktálni minket, vagy az a pofátlanság ha megkérlek, beszélj inkább valami olyasmiről, amihez értesz is egy csipetnyit?
Mondjuk a kőfaladról.
Nem teljesen úgy van ahogyan te fantáziálsz rólam, tudod én egy családos ember vagyok, van két fiam, hat unokám meg egy dédunokám. Rendkívül elfoglalt vagyok nemsokára 75 éves leszek nagyon sok fizikai munkát kell végeznem, ennek ellenére a tudomány szinte minden területe érdekel.
Már arra nincs időm hogy a teóriáim valóságtartalmát bizonyítsam, a bizonyításhoz szükséges ismereteket beszerezzem. Arra számítok, hogy lesz olyan, elmélyültebb gondolkodású aktív, a felmerült szakterületen jártas, jól képzett tudós, vagy egy ifjú titán, akinek kedve támad egy felvetett teória bizonyítására.