Nem állították, hogy gyógyítja. Speciális gyógyászati célra szánt TÁPSZER, daganatos betegek részére
Búzacsírát az immunrendszer erősítésére, pedig nem csak rákbetegek fogyasztanak.
A kutatási anyagok nagy része angol nyelvű.
akit érdekel egy magyar nyelvű, angol tanulmány:
BJC 2003:
http://research.avemar.com/sites/default/files/documents/200308_bjc_vastagbel_jakab_HUN.pdf
Az 1990-es évek elején, Szent-Györgyi rákkutatói munkásságát továbbgondolva, a Budapesti Műszaki Egyetem egyik kutatója,
Dr. Hidvégi Máté fedezte fel, hogy búzacsíra fermentációjával "rákellenes hatású" anyag állítható elő.
Hidvégi az anyagot Avemarnak nevezte el. dr. Hidvégi Máté Köztársasági Elnöki Aranyéremben részesült.
Az Egyesült Államokban NutAward díjat kapott a termék.
A betegek fizikai státuszának, teljesítőképességének, étvágyának javulására, valamint testtömegének gyarapodására szolgáló készítmény.
A kemoterápiás kezelés szokásos, kedvezőtlen mellékhatásainak mérséklésére, csökkentésére, szolgál.
A természetes ellenálló képesség fokozását segíti.
Az életminőség javul, növeli az onkológiai kezelések eredményességét,
Az Avemarral együtt alkalmazott klasszikus onkológiai kezelés az esetek jelentős részében bizonyítottan eredményes.
Alapos megfontolás, és vélemény-kutatást követően vettük meg. Az első adagtól Anyósom étvágya sokáig volt szinten tartható a kemo mellett.
Sajnos a hasnyálmirigy rák, nem volt műthető, de a betegséget így jobban el tudta viselni.
Első CT-nél csökkent a tumor mérete, ezért vettem egy negyedévi adagot.
Gondoltam, ha van valakinek hasonló pozitív tapasztalata, talán megvenné, főleg hogy olcsó. A harmadik embert ápoltam, majd temettem el a rák miatt, tudom milyen kemény, minden ami reményt ad számít.