Sziasztok!
Tud bárki abban segíteni, hogy melyik gasztroenerológiai rehabilitáció a legjobb, vagy inkább az otthoni táplálását próbáljam??? Szombatig el kell döntenem, még nem tértem észhez a sokktól...
Anyukámnál 5 napja találtak férfiököl méretű gyomor daganatot, ami jelen állás szerint operálhatatlan, mert a hashártyával úgy összenőtt. Gyomorvérzéssel (vér hányással) vitték be, előtte nagyjából fél évig fájlalta a gyomrát, a háziorvostól savlekötőket kapott, soha meg sem tapintotta a hasát, laborja rendben volt. A katasztrófa előtti 1 hónapban gyakran annyira fájt a gyomra, hogy alig evett, a műtét során derült ki, hogy az egy hete fogyasztott étel is ott volt még, mert a daganat eltakarja a vékonybél felé az ürülés lehetőségét. Ez miatt átkötötték a gyomor egy másik pontjára a vékonybelet. Bármilyen kezelésről csak akkor beszélhetünk, ha tud hízni előtte. Most 170 cm és 50 kg...
Még a sebészeten van, világ életében imádott enni, most is sült kacsacombról ábrándozik, de egyelőre csak pürét ehet majd,ma Már ihatott.
A legjobbat szeretném neki!!! És persze ha ez otthon is kivitelezhető, akkor úgy, ha kórházban gyorsabban éri el a megfelelő állapotot, akkor legyen kórház...,
Tud nekem bárki ajánlani valamit? Az orvos semmit nem mondott, csak felajánlotta a két opciót, sebei több infó...