bingobango
2018.11.26
|
|
0 0
786
|
Megérkezett a Panlelo S10. A csomag tartalma, a fejegység, diszkeret, rögzítő lemezek, USB, táp, GPS antenna és egyéb kábelek, kisméretű több oldalas fényes papírra nyomtatott használati útmutató.
Még csak külső tápról volt beüzemelve így nincs még vele nagy tapasztalat. Amit elsőre el tudok mondani, hogy a menü gyors és minden működik, mint egy jó középkategóriás android telefonon. A belső menüben azt véltem felfedezni, hogy bizonyos almenük betű színe túlzóan halvány, ez napsütésben láthatósági gondot okozhat, de lehet, hogy lehet majd rajta állítani. Sajnos a bal oldali érintő gomboknak nincs hátér világítása, ez sötétben gondot okozhat annak aki nem használ kormány távirányított.
A hozzá adott diszkeret viszont pontatlan, a diszkeret belső élei lekerekítettek, míg a fejegység külső széle szögletes, vagyis nem passzol és nem is megy rá. A diszkeret belső sarkainak a megreszelésével már feltehető rá.
A használati útmutató, nem részletes és a bekötéshez is csak egy apró betűs segédlet van a kisméretű kézikönyv hátulján. apró betűs olyannyira, hogy nekem, mint szemüvegesnek már olvashatatlan, ahogy a kábeleken végein lévő felíratók is nagyon aprók.
Hogy mikor tudom beépíteni az még kérdéses, mert hűvös az idő és csak az udvar áll a rendelkezésemre.
Ár / érték arányban EU raktárból rendelve teljesen jónak tűnik. Jelenleg 92_dollár. https://www.aliexpress.com/item/Panlelo-S10-Autoradio-2-Din-Android-Car-Stereo-7-1024-600-1080P-Quad-Core-2din-Android/32910818163.html |
|