Hokutoriki Creative Commons License 2018.11.25 0 0 4711

Hát nagyon sajnálom hogy nem láthattunk egy rájátszást. Nem tudom, mikor lesz hasonló közelségben Takayasu számára a tornagyőzelem, de Takakeisho most nagy szintet lépett szerintem.

A torna elején ezt tippeltem a 4643-as hozzászólásomban: "Én nagyon bízom Kisenosato jó formájában, de őszintén szólva nem igen látok reális esélyt rá, hogy behúzza a yusho-t, még akkor se, ha ő lesz az egyedüli Jokozuna. Lehet, hogy például pont most fog valami elsöprőt villantani Takakeisho, vagy Takayasu-nak jön végre össze az első tornagyőzelme, esetleg Tochinoshin-nak ismét kijön a lépés. De hogy Kisenosato újra a régi szintjét hozza, sajnos (ne legyen igazam, de) én nem tudom elképzelni az elmúlt másfél év tapasztalatai alapján."

nagyjából azért összejött, amit akkor gondoltam, de ez a torna így is tartogatott meglepetéseket

A torna embere számomra még Shouhouzan volt. Mindig érdekes, és agresszív meccseket hozott, és a 10-5-ös eredmény amit elért, igen szép. A mai győzelméért is kegyetlenül a vérét adta. Sajnálom hogy semmi díjazást nem kapott a szerepléséért.

Most másfél hónapig megint várni kell... :(