Ka Pál Creative Commons License 2018.11.23 0 0 8123

" becsekkolsz, elvisznek, eszel iszol és leszállsz."

Ha jobban értelmezted volna, pont erre hívtam fel a figyelmet, erről írkálunk itt az elmúlt 10 hozzászólásban, mi van, ha nem teljesül a szerinted evidens 3. pont (megjegyzem a többi pontban is lehetnek jelentős eltérések). Nagyon kellemetlen 10+ órát úgy repülni, hogy csak éppen túléled étel-ital tekintetében (megjegyzem a bő innivaló fogyasztás egészségügyi kérdés is), vagy ha már ennyi ideig nyomorogsz egy ülésben, legalább normális, ne adj isten extra ellátást kapsz - ráadásul jelentős árkülönbség sincs, csak egy kis körültekintés kell hozzá...

Szerintem meg a fórum elsősorban személyes tapasztalatok megosztásáról, választás segítéséről szól, ehhez pedig az odajutás is hozzá tartozik,  s bizony egy átéhezett éjszakai repülés sokat ronthat az egész utazáson... 

Jómagam meg unottan átpörgetem a különböző szállodák és szolgáltatásaik taglalásait, ezekre is létezik külön fórum, mégsem pampogok, de nyilván valakinek ez is élmény és adott esetben meghatározó lehet az egész nyaralás szempontjából.

Előzmény: Laci_BP (8122)