Délután kaptam egy telefonhívást egyik aixamos társunktól. Váltósra való átalakítást szeretne, rendelkezik egy automata suzuki váltóval. Szeretett volna ezzel a feladattal megbízni.
Egyrészt nem építettem még be mopedautóba ilyesmit, másrészt nem ismerem még a suzuki automata váltó mibenlétét, működését, és sajnos van elég teendőm a saját projektjeimmel is.
Nyilvánvaló hogy kell egy motor-váltó házasítás, át kell szabni az egész motor-váltó egység felfogatásait, összehozni a féltengelyeket, esetleg futómű átalakítást is kell végezni, stb..
Egyébként maga javítja az aixamokat, mivel 2 darab van, hogy egy mindig jó legyen, de az átalakítást nem meri bevállalni. Javasoltam hogy a fórumra jelentkezzen be, de sajnos még nem sajátította el a netezés minden csínját -bínját mint mondja, a fiatalok meg messzebb, vidéken élnek. Olvasta a mechanikus suzuki váltó beépítést a fórumon, nagyon tetszett neki.
Arra kérlek titeket hogy amennyiben van rá mód és lehetőség nyújtsatok neki segítséget akár tanácsokkal is, de az átalakítás bevállalása lenne az igazi. Főleg ha már valaki ezt az utat végigjárta. Egy második átalakítás mindig egyszerűbb mint előszörre mindent összebogarászni.
Telefonos elérhetősége: 36 70 391 6530.
Köszönöm.