Tocy92 Creative Commons License 2018.11.20 -1 5 15567

:D :D :D

Na, hát pontosan erre gondoltam: hogy az ügyvezető a hibás mindenért, azért is, ami kizárólag az edző felelőssége lenne. Ha az edző vérlázítóan pocsék játékot csinál két hónap alatt, hulladék eredményeket hoz, semmi javulás nem látható, minden meccsen agyonveri a csapatát mindenki (a TF és a ZTE nem, illetve az elalvó Paks ellen sikerült egy szoros meccset játszani mínusz húszról, a többin esélyünk sem volt) majd még úgy is nyilatkozik, ahogy, akkor is az ügyvezető a hibás mindenért. Pontosan ez a cél, erre gondoltam, hogy ezt a hangulatot lehet kelteni, hogy az ügyvezetőt ki lehessen túrni, megbuktatni. Van edzőbuktatás, meg van elnökbuktatás is, úgy tűnik. Persze az se rosszabb, ha nincs ilyen és csak én feltételezek ilyet magamban, Ádám pedig szimplán csak ennyire képes. 

És persze aki mást mond, mint azt, hogy "monokout" ész nélkül, akkor az már Monok rokona akkor is, ha ez az illető éppen leírta már többször, hogy szerinte is legyen monokout, de legyen feketeout is, mert semmivel sem jobb, sőt. De azt persze már nem kell látni, olvasni ezek szerint, csak szajkózni a mantrát :)

Remélem akkor is ilyen hangulat lesz, amikor Ádám botrányos munkája miatt Monok távozása után sem tartunk majd előrébb, sőt. Mondjuk érdekes, hogy ezzel a kerettel nem lehet dolgozni, meg sajnos ez van, meg az ügyvezető szar, miközben mondjuk Bencze Tamásnak odatettek négy olyan légióst, akik egyénileg semmivel sem jobbak a mieinknél, meg Papp Petik alkotják a magyar magot, aztán nem hisztizik és mutogat másra, hanem dolgozik és 5-3-mal állnak úgy, hogy két gyenge meccsük volt igazából. Pedig a két keret között nem kicsi a különbség a javunkra, ezt lehetett látni múltkor élőben is :) 

Lehet monokozni, mondom, menjen Isten hírével, de utolsó lépéseként még gyorsan rúgja ki Ádámot, mert ezt a teljesítményt és főleg mellé ezt a kommunikációt, amit a faszi lerak az asztalra két éve, sehol máshol nem tűrnék el. Utólag már azt mondom, hogy kár, hogy tavaly nem fogadták el a lemondását és nem azt mondták neki, hogy oké.

Ja és komolyan mondom, hogy szerencsére egyik oldalhoz sincs semmi közöm, egyszerű szurkolóként írom, amit látok, hallok.