Elmesélem mért nyitottam annak idején a feministát. Nos, az index fórumot olvasgatva, egy átlagos kis érdeklődő juzerként olvasgattam a topikokat. Politikait, tudományost, vallásit, fizikait, és mindenféle történelemmel foglalkozót. Aztán egyre rosszabbul éreztem magam. Mikor valójában minden téma (főleg a politikai), a nők szexista gyalázásához vezetett, és merült ki. Néha beszóltam, hogy egy nő politikai tettei miatt, nem azt kell nézni mi a neme, és nemi szervként emlegetve őket minden likukba a férfiak farkát ajánlgatni, hanem leírni azt miben, és mért, és hol döntöttek rosszul. Elkezdtem magyarázni, hogy mért van kevés nő a fórumon. Merthogy egy nő nem szívesen megy olyan helyre ahol egyből, nemi szervként, ribancként, stb becézgetik. Több topikban számon kértem a férfiakon a minősíthetetlen viselkedését a női userekkel szemben. Kaptam mindent a képembe.
Akkor úgy gondoltam nyitok külön a nőknek egy topikot ahol nem gyalázzák a nőket. Így jött létre a feminista. Az elmúlt 11 év azt bizonyította, hogy a férfiak, és a megfelelési kényszerben levő nők nem tűrik azt, ha a nőknek bármilyen önálló véleménye van. És. kb. olyan középkori színten maradtak mint amikor a tudós nőket boszorkányként elégették. Sokan, akik ide írnak a fórumra, ha lehetne most is boszorkányégetést az első sorban élveznék. Biztatva a hóhért. Most itt ugye a fórumon az önállóan gondolkodó nők boszorkányként való megégetését nem lehet keresztülvinni. A hóhérszerepét a modik töltik be. Meglátásom szerint leginkább azokat a nőket üldözik, akik kikérik maguknak a virtuális bántalmazást. A feminista topik ezeknek a modiknak a segítségével lett tönkretéve. És most a femit tönkretevők ezt a topikot is tönkre akarják vágni.