nünüke88 Creative Commons License 2018.11.17 -4 6 5547

Kedves moderátorok, akik megszólaltak itt a topikban. A kérdésem az, muszáj-e hagyni, hogy a feminista topik színvonalára süllyedjen ez is? Ahogy észrevettem, ott az alapsztori az volt, hogy forintocska, meg hayalilo, akik radikálisabb feministák, főleg előbbi, kiverték a biztosítékot néhány férfi olvtársnál, és végül átment az a topik kölcsönös oltogatásba meg sértegetésbe.

Ettől függetlenül szerintem érdekes lenne egy olyan topik, ahol meg lehet vitatni a mai feminizmust, gendert, ezekkel kapcsolódó híreket, cikkeket, legyen az metoo-kampány, valamilyen feminista túlzás, vagy akár jogos felvetés, továbbá a női szerepeket a nagyvilágban. Azzal együtt is, hogy vannak, akik sarkosabb véleményeket fogalmaznak meg.

A baj az, hogy a dühöngők ide is átjöttek, és hasonló homokozót csinálnának ebből a topikból is, ellehetetlenítve a fenti témákat. Forintocskáék is agresszívan reagálnak, elmegy minden poénkodásba, személyeskedésbe, egymás vélt és valós magánéletének tárgyalásába.

Őszintén szólva, én ebben azokat látom hibásabbnak, akik követték forintocskáékat ide. Ha szerintük a feminista téma hülyeség úgy, ahogy van, akkor nem kellene itt lenniük, biztos találnának jobb szórakozást is, mint hogy egy ellenszenves nicket üldözzenek virtuálisan. Mondom ezt úgy, hogy forintocskával nekem is van nézeteltérésem. De a fenéért nem lehet hagyni beszélni, netán vitatkozni másokat?

Én sem ülök be egy társaságba, akik beszélnek valamiről, és kezdem széttrollkodni a beszélgetésüket, csak mert nem értek egyet a témájukkal.