kise a tornát hagyta ott. de már jöttek a nyilatkozatok, hogy majd januárban megmutatja, meg hogy az már tényleg "all in" lesz...
a kyujo okaként a takakeisho elleni küzdelemben beszerzett térd, más források szerint könyöksérülését említették, de szerintem ez full kamu.
biztos nincs igazam, de ha egy "nemjapán" yokozuna tolta volna végig azt, amit kise lassan két éve, nem hiszem, hogy a kyokai ennyire türelmes lenne.
a többi meccshez: goeido mintha nem haszálná az eszét, és ahogy számítottam is rá, takaysu is behúzta az első vereségét. külföldi sumo fórumokon nagyon sokan őt tartoják a legnagyobb esélyesnek, de én a négy sorban megnyert meccse után sem érzetem benne a yushot, de persze ez még csak a torna első harmada, szóval nincs itt még semmi sem lefutva.
nekem a yoshikaze takanoiwa meccs tetszett még nagyon, és ha megnézitek a ryuden-myogiryu meccs ismétlését, az egyik közelin lehetett látni, hogy mygiryu keze ért le először, de lehet itt is érvényesítették a dead body szabályt, vagy csak nem vetták észre.