Zs...
2018.11.15
|
|
-2 0
357
|
Valahogy sejtettem hogy az autóbérlés nem fog neked tetszeni ;o) Egyrészt én is hajlok a buszozás felé, mert kalandosabbnak tartom, másrészt ha logikusan gondolkodok, akkor az autóbérlés célszerűbb. Négyen leszünk, az éjszakai buszok meg úgy nézem nem ázsiai árszínvonalon vannak, egy Poza Rica - Villahermosa táv olyan 800 peso körül van, ez négyünkre már ~50e Ft. Ennyiből 5 napra lehet autót bérelni. Másrészt pedig az éjszakai buszozás olyan kérdéseket is felvet mint hová teszed a cuccaid napközben, hol tudsz fürdeni, ilyesmik. És amikor vázoltam az ötletet, a lányok rögtön ilyesmiket kérdeztek ;o)
Oaxacaval az a gond hogy min 2 plusz nap kellene rá. Plusz az utazás. Mexikóvárosra így is kevés lesz a 4 nap, a Teotihuacan/Puebla/Cuernavaca/Taxco négyesből egyet minimum így is ki kell hagynunk, mind sajnos nem fog beleférni. Innen tehát nem nagyon tudunk elvenni.
Aqua Azul nekem képek alapján nem tűnt annyira kihagyhatatlannak, de ha már arra vagyunk és belefér, akkor azért megnézzük. Lehet ott vmi kisebb trekking szerűséget csinálni, vagy csak odamész, megnézed és ennyi? |
Előzmény: W.L. (354)
|
|