Octi19
2018.11.13
|
|
0 1
11676
|
Hazataláltam ...mert már végre látni is lehet a LED lámpákkal!!! :-D
Na, szóval: a másfél fordulatnál óriási a változás, szinte olyan a fény mint országútival, csak ott fent is világos van, nélküle meg csak a horizont alatt. Nem találkoztam sok autóval de nem villogott rám senki, viszont kissé magasnak ítéltem így és jobb a békesség alapon visszább vettem egy fél fordulatot. Most tehát egy egész fordulattal van fentebb tekerve a tompított, így is fényévekkel jobb mint előtte. Az úton nézve 2,5-3-szor messzebbre világít mint előtte és az út menti bóják fényvisszaverői jó 1-1,5km-ről is látszanak, előtte ez kb.: 200m volt, jó indulattal 300m! Senki nem jelezte hogy zavaró lenne így és a nagyon minimális szórt fény miatt biztosan mondhatom, hogy nem is az! Tényleg nagyon-nagyon sokkal jobb lett mint a gyári beállításokkal volt! Az első beállításokkal teljesen eltűnt a fényhatár jelensége és most a visszább vettekkel is csak akkor látom ha az egyenetlen út miatt bólint az autó. A kevés szórt fény miatt a táblák továbbra sem "világítanak" ami egy "jó" halogén fényszóró után nagyon fura.
Én javaslom mindenkinek a beavatkozást, mert bármikor könnyen visszacsinálható, csak egy 6mm-es imbuszkulcs kell hozzá és semmilyen erőlködés nélkül megoldható.
Ha van kérdés, csak nyugodtan tegyétek fel. |
Előzmény: andreas19 (11675)
|
|