sviza Creative Commons License 2018.11.12 0 0 165458

Sziasztok, megtisztelő segítségeteket szeretném kérni  ! Egy Tissot Fly Back Alarm tipusú karórával rendelkezem , ami hosszú évek óta megbízhatóan működött, kifogástalanul tette a dolgát. Egy éve elvittem elemcserére, mivel késett, arra gondoltam, lemerült az elem... Az óraszalonban az órás megvizsgálta, álláspontja alapján nem az elemmel volt gond, szerinte magát a szerkezetet kell cserélni , ami 55-60 ezer forintba kerülne. Beállította a pontos időt, ezután ismét jól  működött az óra . Néhány hónapja megállt , ezuttal ismerőssel küldtem be az órát a már jelzett szalonba , ahol elemet cseréltek benne . Pár hét működés után ismét késik a szerkezet, hol pár percet, hol egy órát, ha beállítom, hosszabb - rövidebb ideig működik, majd kezdődik előlről a procedura ... Valakinek volt már hasonló problémája ?  Tudtok ajánlani megbízható órást,  akihez érdemes lenne elvinni ?  Helyileg  Baranyában lakom, Pécsre vittem egy független óraszervízbe, ahol állítólag foglalkoznak a márkával ... Természetesen Budapestre is elviszem hozzáértő szakemberhez ...  Köszönöm !