Tocy92 Creative Commons License 2018.11.12 -1 2 15543

Ez idáig oké, de ez sok mástól is függ. Illetve ha az nem elég egy vezetőtől, hogy 8-ba jutunk (szerintem sem az, ha van lehetőség többre, főleg ilyen hosszú időtartam alatt), akkor egy edzőtől miért elég az, hogy egy 5-6. helyre is alkalmas kerettel 12-13., vagy hogy tavaly 9. Szóval nekem kicsit pont ez a része visszás az egészben h megy a táncoljtibi, de a két éve alibiző, flegma stílusban nyilatkozó, folyamatosan rossz döntéseket hozó, mással foglalkozó, a saját munkáját ellátni képtelen edzőről egy szó sincs. Ebben a dologban (hogy évek óta a 8 a cél, hogy itt tartunk idén, ahol) minimum akkora felelőssége van Ádámnak is szerintem. A sikerek is közösek voltak, az esetleg bukásnál nagyon nem fair az egyikre mutogatni és gyalázni, amikor a másik még nála is rosszabbul teljesített a közelmúltban minden téren.

(amúgy most először fogalmazta meg Monok azt, hogy idén jussunk előbbre, jövőre pedig legyen jó csapatunk. ehhez összerakott egy olyan magyar magot, amire az ő idejében egyszer sem volt példa. és erre Ádám ezt hozza ki belőle, amit látunk.)

Előzmény: Monokout (15542)