Hát ez aztán igazán nem topictéma, h én hogyan szexelnék bigámiában. Ahogy adódik a dolog. Pont úgy, mint kettesben. Mindent szabad, ami kölcsönösen jól esik, nem fáj fizikailag/lelkileg (na jó, egy picit fájhat is :P ;), és kifejezi azt, mennyire szeretem a másikat, és viszont. (női orgazmus nem kötelező minden alkalommal, h a ffi ne érezze, h egy teljesítőgépnek kell lennie. Tíz esetből, ha 2szer 3szor nem jön össze, nem dől össze a világ! Nekem is jogom van odaégetni a rántást cserébe)
Annyiból viszont tanulságos volt számodra a dolog, hogy legalább láthattad, mennyire nincs könnyű dolguk a férfiaknak, mikor be akarnak cserkészni egy nőt...
Igen, valóban nincs könnyű dolguk.
Ha elfogadsz egy tanácsot: a nők általában nem szeretnek dönteni, főleg nem felelősséget is vállalni a döntésükért, ezért olyan helyzetekben lehet elérni valamit, ahol vele 'csak úgy megtörténnek a dolgok'.
Hát... az én párom megengedte nekem, h döntsek. Aztán végignézte, h ráfaragok. 4szer 5ször fordult ez elő. Aztán mindig mindenben kikértem a véleményét, és igyekeztem úgy tenni, ahogy javasolta. Általában érdemes volt hallgatni rá.