cassano71 Creative Commons License 2018.11.01 -2 0 8607

Én is nagyon érdekes opciónak találom ezt a járatot több szempontból is. Szerintem eleve London egy külön sztori fapados cégek esetében, láthatóan nagy a verseny, ez egy hatalmas piac, hirtelen össze sem tudom számolni, de talán 6 reptér van LHR-t is beleszámolva.

Nem csoda hogy mindig van új próbálkozás, ilyen volt nemrég a Flybe járat Southendre, de áprilistól szintén Southendre a Ryan próbálkozik be Kassáról. 

Eleve a Londonba repülők összetétele sem homogén enyhén szólva, itt nagyon sokan szimplán úgy választanak járatot hogy londoni/London környéki lakhelyükhöz melyik reptérről legolcsóbb/legfájdalommentesebb a bejutás ( vagy éppen a reptérre kijutás).

LCY esetében nyilván amit meg kell fizetni az a kényelem, bőven van létjogosultsága ennek a járatnak ha a British járatai is jól mennek BUD-ról akkor ez is menni fog. Nyilván a vendégmunkások nagy része nem ezzel fog repülni, legalábbis ha magam elé idézem a londoni munkásjáratok utazóközönségét azoknak a 90%-a nem fog ezzel repülni mert nekik számít az a +15-20e Ft, de mivel ugye sokféle ember repül Londonba, van olyan kint dolgozó akinek nem gond a pluszköltség cserébe a kényelemért, aztán vannak üzleti utasok akiknek ez a járat kb. főnyeremény lesz, vannak szimpla turisták akik majd ezzel mennek és lesznek olyanok is akik csak úgy kipróbálják mert a repülés szerelmesei, szeretnek új reptereket felfedezni stb.

A szálláslehetőségeket jól írtad, van LCY mellett egy általában nagyon jó árban mozgó Ibis Budget és egy Travelodge is.

Előzmény: csufi.rulez (8605)