B11114 Creative Commons License 2018.10.29 0 0 124409

Üdv
A kulcsnál próbálkoztam azzal hogy kivettem belőle a transzpondert- akkor nem csipog amikor a gyújtáskapcsolóhoz közelítem, ha benne van akkor egyet csipog. Illetve ha benne van és kinyitom az ajtót akkor pedig csipog folyamatosan ugye figyelmeztetve arra hogy ne hagyjuk benne a kulcsot.
Én ebből következtettem arra hogy az olvasótekercs működik mert érzékel... de nem biztos hogy helyesen. A biztonság kedvéért ránézek még az olvasó tekercsre bár nem tudom mit mérjek rajta?? ellenállást?? hogy nincs e megszakadva?
Az viszont igaz hogy a visszajelző led produkálta azt hogy amikor működött gyorsan villogott indítás után de ebből következtetést nem tudtam mit levonni..?
Jelenleg viszont transzponderrel, és nélküle is nem ad semmilyen jelet a visszajelző led.
Az immobilizer kiiktatása azért merült fel mert vannak konkrét cégek akik ezzel foglalkoznak természetesen forgalmi és személyigazolvány bemutatása kötelező. link:
http://www.autodigit.hu/peugeot-immobiliser.html

bár én magamnak oldanám meg de ez nem is okoz elméletileg gondot.

segítséget épp ahhoz kérnék hogy ne kelljen kiiktatni, hanem tippeket hogy mi lehet még az esetleges hiba forrása..

Előzmény: Papalac (124407)