stefi001 Creative Commons License 2018.10.29 0 0 701

Köszönöm a bizalmat, de nem pénz kérdése, már csak azért sem, mert nem szakmám, csupán hobbiként művelem.

Újólag végigolvastam a levelezésünket, áttekintettem a fejegység hirdetésben fellelhető paramétereit, a kapott kiegészítők listáját és általános ismertetését.

A készülék – leírás szerint – minden tekintetben kompatibilis a Focus II. gépkocsival. Elmondás szerint a rádió bekötése a leírásnak (képes tájékoztatónak, amely feltehetően pontos) megfelelően történt, kipróbálva mindkét lehetséges változatot, vagyis:

(1) (CAN bus kihagyása esetén connect ACC (összedugva a csatlakozóvégek). Ez arra az esetre vonatkozik, ha nincs kormány távvezérlés, vagy nem kívánom használni az eredeti kormány távirányítást (esetünkben az utóbbi).

(2) Connect CAN bus (CAN bus közbeiktatása), de ACC kapcsolat nélkül. Amennyiben az autó eredeti kormány távvezérlését kívánom használni, akkor ez a megoldás választandó.

Ha a fentiek valamelyikének megfelelően történt a bekötés (semmi egyéb „barkácsolás” nélkül), akkor szerintem nem indokolt a rendszer minden bekapcsoláskor történő újraindulása, kivéve, ha nem áll fenn a 699. sz. hsz-omban írt okok valamelyike.

Ennél többet valóban nem tudok mondani, s bizonyára egy személyes megtekintés sem járna eredménnyel.

Előzmény: keke69 (700)