pano78 Creative Commons License 2018.10.25 0 0 11582

Szia,

még egy kérdés, mert mindenki mást mond akitől kérdeztem. Ki lehet cserélni a B7 bi-xenon izzóját lökhárító és lámpa leszerelés nélkül?

Youtube videókat átnéztem amit találtam, volt egy talán norvég amin a gázolajszűrő félrerakásával kezd, de az izzócserét már a kiszerelt lámpán hajtja végre.

Normal 0 21 false false false DE X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

https://youtu.be/2g7OrMKSxsY

Szóval jó lenne tudni hogy nekiálljak-e cserélni, vagy vigyem szerelőhöz mert ki kell szedni a lámpákat?

Bocsánat ha lerágott csont, de nekem ez az első ilyen problémám...

Előre is köszönöm.

Előzmény: saválló (11564)