Schaf Creative Commons License 2018.10.24 0 0 74037

A helyzet az, hogy 2003-tól nem kevés navihoz "késztettem" térképeket a gyártó elvárásai alapján...  Nagyjából tudom mit nem tud a Waze, ezért is írtam le amit írtam.. egyszerűen olyan helyen ahol nem nagyon jár Waze user (és ez Európa nagy része még sajnos) alkalmatlan a megbízható navigációra.

Vannak előnyei.. persze.. sőt..
- Egyetlen más naviban sincs online, a többi usertől beérkező forgalmi információ, főként a sebességmérésekre vonatkozóan
- Egyetlen más navi sem tud mit kezdeni az XY KFT címmel, az elütésekkel, és a "haverom után"címmel,  ha az nincs az adatbázisában (Az NNG szoftvere és a Sygic is használ Google keresést, de az sehol nincs a Waze-hoz képest)
- Egyetlen más navi sem reagál ennyire gyorsan dugókra, terelésekre, lezárásokra (természetesen az, hogy a userek ezt simán csak bejelenthetik, egyből csökkenti is ennek értékét..  lásd a példa amit lentebb írtam)

- Egyetlen más navi sem fut szinte minden platformon (Na jó WindowsPhone-on a Waze sem, mivel az a srác aki azt a részt fejlesztette sajnos meghalt :( )

De ezekkel együtt sem tart még ott, ahol egy rendes felmérés után kiadott digitális térképen alapuló navigáció.  Persze.. Budapesten helyben, meg az M7-sen Bécsig megteszi, de mint mondtam én pl ezen az útvonalon nem navigálok, mert minek..  (Persze a Waze azért fut, de teljesen másért)  ;)

Előzmény: Amphenol (74035)