Törölt nick Creative Commons License 2018.10.21 0 0 8730

Ha már kajákról van szó…

Korlátlan fogyasztású kajáldák, ha járod Portugáliát.

O Bruto - Restaurante Buffet

Sintrától kocsival negyed óra. Vendégköre többnyire helyiekből áll.

A Választék meglepően nagy, A számla meg nevetségesen kicsi – 8 euro/fő

A google nyitvatartási idővel óvatosan! Ebédelni való 12:00 után van csak.

Atrium Buffet Leiria

Lisszabon és Porto között majdnem félúton van, ha az óceánhoz közelebbi autópályát használjátok.

Nagyon szép környezetben levő, közepes választékkal rendelkező étterem. Itt láthatóan nem a környék emberei étkeznek. Ez a hely egy nagyobb komplexum része, amiről nem tudom micsoda, üdülő, nyuggerfarm, stb.

Ára is középszerű 10-12 euro/fő

Restaurante Fogo de Chão Braga

Eszméletlen jó hely, ha nem nézed hol van. Tisztára olyan a környezet, mintha egy bevásárló parkban lennél. (Auchan parkoló feeling)

Minőségi kiszolgálás, kultúrált hely. Grillezett húsokat a pincérek hordják körbe, ha nem fedezed fel magad, merre van a grillező. Jól laktam előre elkészített kajákból, mire rájöttem, hogy a grilleket kihagytam :)

Árára nem emlékszem pontosan, de 12 felett volt személyenként.

Restaurante Ipiranga

Igazi kamionos etető. 8 euróért azt eszel iszol amit akarsz. Ha nem zavar hogy hosszúasztal mellett zabálod magad disznómódra tele, akkor ez egy jó hely. Igazi autentikus átutazó etető. Süti, gyümölcs, kóla, kávé. Minden benne a nyolcasban. A WC-t ne használd :)

Restaurante buffet Sabor D´art, Lousa

Erősen felejthető étterem. De ha itt vagy Lousá-ban a vár és a kővárosok miatt, akkor ne hagyd ki a legjobb portugál éttermet, már ha beférsz és nem sajnálos a kiadásokat: O Burgo Kicsit furcsa a hely berendezése, de nagyon ütős kajáik vannak.

Restaurante Dona Isilda, Palmela

Egy igazi úri önkiszolgáló Lisszabontól délre. 20 euró/fő. Textil abrosz, textil szalvéta.

Az árban minden benne van, A választék több mint sok. Borjú, marha, disznó, csirke. Száz féle sajt, sonka előételnek, desszertek süti gyümölcs. Itt a helyet is meg kell fizetni. Az egyetlen hely volt, ahol a buffet és a csend együtt volt jelen.

Közelében van Portugália egyik legszebb útja az N379-1. (szerintem)