Kard
2018.10.20
|
|
0 0
673
|
Elvileg 3 óra alatt fel kéne töltenie nulláról. https://www.zap-map.com/charge-points/bmw-530e-charging-guide/
Van valahol az iDriveban egy beállítás, hogy mennyivel töltsön az autó. Bár én még nem kaptam meg a 330e-m de ezt valahol láttam a neten csak most nem találom. A lényeg, hogy három áramerősség beállítás van 16A, 10A és 6A csak az elnevezéseket nem tudom. Lehet érdemes lenne megnézni melyikre van állítva. Lehet a középső az a 10A. Az itteni 530e tulajok lehet meg tudják mondani pontosan hol keresd.
Arra figyelj, hogy az átlag házakban 3x16A szokott lenni így egy fázist teljesen el fog "használni". Ha véletlenül pont azon van mondjuk a hűtő és éjjel autó töltés közben bekapcsol, le fogja verni a biztosítékot. Ha mindenképp 16A-al akarsz tölteni és nincs szabad kapacitás (nálunk mondjuk az indukciós lap eleve két fázist kér így főzés közben lehet, hogy lesz "összeakadás" :) ) akkor érdemes elgondolkodni a hálózat fejlesztésen és mondjuk egy fázist 32A-re bővíteni. Ennek 16x3600+áfa költsége van + a villanyszerelő díj meg egy-két fi relé csere. |
Előzmény: 0xy (672)
|
|