Tökéletes szülő ugyan még nem született , de a jó példa , a sok beszélgetés megéri a ráfordítást .
Megint a lényeg kerülte el a figyelmedet...
Szerencsére olyan munkám van, ami megengedi, hogy sokat foglakozzak velük.
De a koroszályuk szüleinek nem mindnek ilyen a munkája, és talán nem is "érzékenyek" annyira ezekre a problémákra...
Ha beengedjük a Nyílt Társadalmat, akkor az lesz a deviáns, akinek az "eredeti" szülei együt vannak, és még szeretik is egymást...
Ami a nyelvtudást illeti...
Talán az megmagyarázza, hogy kimaradsz abból, hogy első kézből tudd meg, mi folyik Európában meg a világban...
Ha nem férsz hozzá a fősodraton kívüli hírekhez, véleményekhez, és a hazai ballib sajtóra kell támaszkodnod, akkor valószínűleg nem látod a "teljes képet"...
Én sok időt eltöltöttem több országban...
Éltem "valódi" no-go zóna mellett, gyújtottak fel autót az ablakom alatt, láttam "katolikus", Miasszonyunk nevű iskolában kijelölve Mekka irányát, hallottam ahogy francia nagyváros közepén rászólnak a rövidszoknyás lányokra, hogy öltözzenek fel rendesen, és ismerek jó néhány "genderileg" megzavart fiatalt, aki talán menthető lehetne egy normális környezetben.
Úgyhogy tisztán látom, hogy hova "fejlődik" a fejlett nyugat, és én azt nem kívánom Magyarországnak.