Kissé egyoldalúnak találom , hogy mindenben leragadsz Gyurcsánynál . Nem mintha nem hibázott volna , de ha igazságos akarsz lenni , egészen a rendszerváltásig kéne' visszamenni . Mert onnan kezdve kellett volna nagyon tudatosan változtatni . Ami szerintem nem nagyon sikerült . Ezért mondogattam mindig , hogy ez a négyévente való váltás nem túl célszerű addig , amíg az aktuális kormányok beszántják az előző kezdeményezéseit . Na most megkaptam . Csakhogy most meg hűbér-rendszer épül . Há' így se jó .
Szemére veted Gy.-nak a nyugati cégek beengedését . Mer' most nem jönnek ugye ? Jönnek , és hatalmas adókedvezményeket kapnak .
A KKV.-ék nem tudják kiváltani , mert mostanság is ezrével fuccsolnak be évente . Pedig most nincs Gy.
De igen .... a devizahitelezés "ördögtől való" , mert kiteszi az árfolyam ingadozásnak az érintetteket . Miközben egy árva cent devizát nem látott senki . Nenormális' hitelezési forma , óriási kockázattal . Csak ezt kevesen látták előre , és senkinek nem volt érdeke erről felhomályosítani a jónépet' . Egyáltalán hogy engedhette meg a Kormány , hogy dupla/tripla adósságot nyögjenek talán életük végéig ?! A bankszektor a legfontosabb egy országban ?
Nemtom' honnan veszed , hogy már jönnek hazafelé a magyarok .... Mert aki megtalálta a számítását , az sose fog . Ott lesz családja , ott születik a gyereke . De ettől még magyar marad (rajta múlik , hogy megtanítja-e a gyerekének az "Anyám tyúkja"-t) .... őértük is kár . Bár szerinted nem .
Az IMF "segélyekről " meg csak annyit , hogy olcsóbb volt , mint amit majd eztán kell visszafizetünk a szabadpiaci kölcsönök /államkötvények okán .
Szóval ..... ne ragadj le az általad utált egyénnél , mert kicsit bonyolultabb a dolog ! Az összes kormánynak van felelőssége .
Nem nézek utána a gender-szaknak . Szerintem ez egy felfújt probléma , de nem vitatom .... valóban az . Mindig is lehettek "ferde-hajlamúak" , nem szokásosan elfogadott nemi identitásúak , csak nem kapott nyilvánosságot , nem merték felvállalni . Kötve hiszem , hogy ez egy legújabbkori' "fertőzése" az emberiségnek . Majd kiforrja magát a téma .