"Elősször is a kivándorlás már Gyurcsány alatt elkezdődött, amikor botrányosan alacsony bérekkel vitte a népet az Unióba."
Szerintem nem Gyurcsány , hanem Megyó írta alá a belépésit , az eleje meg O.V. kormánya idején indult .
A deviza-hitelezés bevezetése is az ő idejükre esik . Arról meg szerintem egy kormány sem tehet , hogy ész nélkül beleszaladt aki csak tudott . Azt nem vitatom , hogy már korábban gátat kellett volna vetni neki , de a mostaniak se sokat tettek ez ügyben . Ne gyere most majd a kedvezményes kifizetéssel (vagy nem is tudom már minek nevezték) , mert csak az tudta kifizetni , akinek amúgy se volt rá szüksége !
Az lehet , hogy a kivándorlás korábban (már Gyurcsány idejében) elkezdődött , de most sem áll meg , nem is nagyon akar csökkenni . Pedig mostanra már majdnem minden csodálatos itthon .
Igen .... elszipkázzák a diplomásainkat . Meg a nem diplomásainkat is . Mert jobban keresnek . Igaz .... itt a fórumon azt terjesztik némelyek , hogy "odakint" minden magyar "feketemosogató" . Úgy látszik még azoknak is jobb , mint itthon . Mert ennek ellenére mennek .....
Az meg , hogy a kivándorlás tőlünk jobbra/balra magasabb , az mindenkinek a maga baja . Nem segít az rajtunk , ha bezzeg ausztriázunk .
Meg az állandó visszamutogatás se segít . Nem lehet már "emúttnyócévezni" , mert a mostaniaknak is van már emúttnyócéve .
Szóval .... minden nagyon szép , minden nagyon jó , csak mégis van valami bibi .
De legalább mi vagyunk a stadionok országa . Igaz , hogy nincs nyert meccsünk , igaz , hogy nincs néző , viszont kurva drága a fenntartásuk . (de majd megmagyarázod ezt is )
A deformált szexualitásról meg azt gondolom , hogy egészséges családban , szeretettel/odafigyeléssel felnevelt kölök , tudja a nemi identitását . Van előtte minta . Bár lehet , hogy szakmailag hozzáértő nem így gondolja ... Régebben volt egy félig-meddig elfogadott vezérelv , miszerint ez valamiféle betegség . Nemtom' mostanra mit tart róla a tudományos szakma .....