nofRETRO Creative Commons License 2018.10.15 0 0 15088

Értem. Ebben én vagyok a hibás, amennyiben nem kérdeztem rá, vagyis nem olvastam el ezt a cikket -a másikkal foglalkoztam- pedig ebből kiderül, hogy nem köztéren felállított szobor. Aminek van köztéren behatárolt helye, utca, tér, stb. Amennyiben egy köztérinek a kisplasztikája lenne, akkor hozzá lehetne adni a már meglévőhöz. Annyira örültem a két másiknak , amik köztéri szobrok, hogy ezzel nem foglalkoztam. Elnézést kérek. Ebben viszont nem érdemes új kört futni, mert csak köztéri művekkel foglalkozik a lap.

Zimánynak viszont vannak fent szobrai, bemutatása még nincs, azt lehet mint pl. az általad linkelt cikkből átültetett szöveg itt   , ( ezt pl. prímán megoldottad volna).

Valamint a siófokihoz kellett volna _képként_ beküldeni a cikk fotójának képét, és az egészet szövegestől, ez két archív kép. Valamint beírni a szobrász nevét, hivatkozva a már feltöltött cikkre, és annak _képére_ , vagyis kattogás nélkül látható. Ehelyett ez lett . Nyilván nem könnyű a már kialakult , de az újaknak ismeretlen szokásrendnek megfelelni, ez ne vegye el a kedved, a siófoki szobor, és szobrásza óriási találat! Ezért is örültem volna, ha neked sikerül betenni. A szobrászról amúgy még készíthetsz saját bemutatást, sőt külön blogszerű bejegyzéseknek is van helye. Utóbbi mai szabályait nem ismerem.

A várakozó hozzáadásról: van, hogy egy pár hétig is pihen, de a legújabb rendszerben már meg lehet nézni, hogy mi várakozik, ilyen értelemben már nyilvános, nem igazán tud elveszni.

Örülök hogy írtál, már azon rágódtam, hogy talán kellemetlen helyzetbe kerültél , és hogy miért is javasoltam a regisztrációt.

Előzmény: faki (15087)