AtomAnti81
2018.10.09
|
|
0 0
216771
|
Jó reggelt. :)
Eléggé nagy a csend itt mostanság és gondoltam ne csak mindig kérdezősködni, panaszkodni járjak ide "én is" ezért elmesélem hogyan is jártam azzal a bizonyos diagnosztikai kábellel és a motordadogással ami miatt megvettem :D
Nem sikerült feltelepítenem mert nem találtam hozzá Driver-t... így hát áll a polcon :) De! Volt időközben egy Alfa találkozó a kis falumban "Erdőkertes" ahol mondták, hogy a szomszéd faluban kitudják olvasni a hibatárolómat... Úgy is lett..! Első olvasásra mindenféle hibát kiírt, köztük több olyan érzékelőt amit én már kicseréltem újra korábban. Hibatároló ürítés után is rángatott, dadogott és alapjárat ingadozott... használtam így az autót 3 napig aztán újbóli kiolvasás és nem volt egyetlen hibakód sem ami meglepett mert ugyan úgy rángatott az autó... Ezek után jött a gondolat, hogy itt bizony valami a szívósor környékén lehet. Le is bontottam az egészet szépen és ott is volt a hiba. A vastag cső ami fékrásegítő vákuumcsöve ott az illesztésnél szívott falsot és volt ott még pár vékonyabb vákuum cső ami eléggé repedezett volt. Új tömítések, új csövek+minden kimos, lemos eltakarít aztán össze raktam. Végre nem rángat, nem dadog és húz szépen :)))))
Krisztián |
|