Nem a szintin lévő Volume állítására gondoltam. Arra voltam kíváncsi, hogy a Midiplayer Volume és Balance csúszka kontrollerei tudják-e változtatni a szintid megfelelő beállításait, ha bepipálod.
A problémád kapcsán 2 dolgot még meg lehetne próbálni.
1. Fő menü -> Compatibility Setings -> Set Mute/Solo to Attenuate legyen bepipálva. Ezután kapcsold be a Solo módot (kis zöld gomb) azon a csatornán ahol ki szeretnéd emelni a saját játékod. Szerintem így túl halk lesz a többi csatorna, de azért egy próbát megér.
2. Próbáld ki a beépített Bassmidi szintetizátort outputként a saját szinyód helyett.
Use Bass(Soundfonts/VSTi) legyen bepipálva. Ezután tallózz be egy soundontot a Default Soundfont-hoz. Állítsd az output módot WASAPI-ra és a Buffer csúszkát a minimumra (10ms).
Nyomj OK-t. Ezután a fő felületen a Channel kontrol alatt állítsd a User Controller Number-t 94-re.
Majd azon a csatornán ahol ki szeretnéd emelni a saját játékod a User Controller (94) értékét állító kör gombot állítsd 127-re.
A 94-es Controller-hez a Bassmidi esetében lehet különböző DSP effekteket/VSTi pluginokat társítani, de ha nincs egy sem társítva, akkor alapértelmezetten növeli a csatorna hangerejét (127-es értéken lényegében duplázza).