StarMate Creative Commons License 2018.09.30 0 0 1579

Üdv Mindenkinek!

Egy hete lettem gazdija egy 2015.11havi C4GP - 1.6BlueHdi, S&S, Business (francia) felszereltségű, EAT6 váltós autónak.

147.000km volt benne, azóta belement még 1300km.

100ezer kmig a szerviz hivatalosan elvégezve, visszahívásokon, garis javításokon megjelent az autó még 136ezer kmnél is, de a 125ezres szervizről nincs semmilyen dokumentáció.

Nagyon tetszett/tetszik a GP, elég tágas, kényelmes, sok extával szerelt - napfénytető, 360°os rendszer, parkolás aszisztens, navi, 230Vos csatlakozó, LED fényszóró, fejtámlába épített monitor plug&play multimédia, JBL hangrendszer...

Néhány dolog hiányzik, de azok nem fájnak annyira - sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, távolságtartó tempomat, ülésfűtés, a harmadik sorhoz levegőbefúvó...

A Citroen szervízben történt átvizsgálás során is nagyon jó állapotúnak titulálták (a használat során, illetve a parkolókban szerzett fényezési sérülésekkel egyutt is), és rögtön jelezték is, hogy a márciusi "kampány" visszahíváson még nem vett részt, ezért pénteken ingyenesen azt meg is csinálták - katalizátor csere.

Most tervezem a nagykarbantartást az autón, ami terveim szerint a 150 es a 175ezres szervizt is magában foglalja + hátsó féktárcsák és betétek cseréje, FAP szűrő tisztítás - így nyugodtabb szívvel használhatom tovább az autót.

Kérdés/segítség kérés:

Lehet-e/Kell-e frissíteni a fedélzeti számítógépet, vagy a navigációt? - Többen írtátok, hogy a navit lehet frissíteni, de én letöltöttem a frissítést a Citroen oldaláról, kicsomagoltam, felmásoltam egy 16GBos Usbre és amikor csatlakoztatom, akkor kiirja, hogy inicializal, majd frissítés, de azután nem történik semmi.

A P&P multimédia rendszerhez Bluetooth fülest utólag be lehet-e szerezni, és ha igen hol és mennyiért?  -Google-t nézem, de eddig nem volt találatom.

Milyen eszközzel érdemes megtáplálni a rendszert (konkrét típus érdekel), mert a gyerkőcök igényei magasak (mesefilm nézés, esetleg YouTube).

A segítséget előre is köszönöm