Én voltam, ez volt nekem az első ilyen. Alapjában véve nekem nagyon tetszett. Én csak kíváncsiskodni, nézelődni mentem, de ezt az elvárásomat maximálisan kielégítette. :-)
Eddig a Rolex márka engem teljesen hidegen hagyott, de ebben nagy változás volt, hogy most végre élőben is láttam ilyen órákat, az egyik zöld számlapos arany volt az amelyiket legtöbbször visszamentem megnézni, abba beleszerettem, annak valóban olyan stílusa van, ami nekem nagyon bejött. Szóval számomra a Rolex az nagy felismerés volt, persze az árkategória messze van tőlem, de mindegy, nem is ez volt a lényeg.
Több olyan órát is láttam végre élőben amiket eddig csak chrono24-en nézegettem, pl az engem egyre inkább érdeklő Omega Constellation "C" típust. Illetve megtetszettek az "elektronikus" órák, egy régi Omegát meg Bulovát láttam, valószínű egyszer fogok ilyet venni ha olcsón hozzájutok, csak érdekességből. Mondjuk nálam a Seiko Spring Drive lenne a vágy, de az is az eléhetetlen kategória. Ez meg töredék áron már van használtan.
Láttam a két magyar gyártót, de az egyiknek olyan volt az órája mintha zsebóra lett volna karórának átalakítva, nem az én stílusom (a nevüket már nem tudom), az Evolvens érdekes volt, ötletes dobozokkal meg ezzel a divat-katonai stílussal de nagyon nem az én világom. Fiatal srácok persze bőszen nézegették, én pedig őszintén sok sikert kívántam a kedves hosztesz hölgyüknek (aki az egyetlen volt a kiállítók közül aki megszólított. :-)
Tetszett, hogy sokféle kategória látható vot az olcsó szovjet óráktól az AP-ig meg Rolexekig. Az viszont nem, hogy 3-kor már a kiállítók 1/3 része kezdett összepakolni, én 1-kor mentem, de ha legközelebb lesz, délelőtt fogok menni. A töméntelen sok régi Doxa meg szovjet óra nem érdekelt, azokat átfutottam. Sajnos Seiko szinte alig volt, az én kezemen lévő Presage volt messze a legkomolyabb Seiko a teremben, még ócska műanyag Casio is több volt. Habár most ugrik be, volt két Seiko automata kronográf, azok érdekesek voltak, olyanokat is nézegettem régebben a neten, de most élőben láttam, hogy akkora batár nagyok, ami nem nekem való.
Elég nagy tömeg volt, de kis türelemmel mindenhez hozzá lehetett férni, mindent meg lehetett nézni, csak idő kell hozzá. A rengeteg kirakott Orient pedig kifejezetten tetszett, abból mikor én ott voltam is többen vásároltak.