Ranyu Creative Commons License 2018.09.23 0 0 93943

Nem kívántam a hozzászólásodra reagálni,értetlenül állok előtte. Mivel régi fórumosok írtak neked a védelmemben (,amit köszönök!), leírom, milyen gondolatok cikáztak a fejemben a beírásod láttán.

- A topikon újoncnak számítasz és rögtön kérsz!

- Neked áll feljebb, mikor udvariasan nemet mondok!

- Kiderül, hogy már a 70. tranzakción is túl vagy!

Lehet, hogy nagyon régen volt az a hat-hét éve, mikor én voltam a fórumon kezdő. Akkoriban nagyon keveseknek volt különleges fajtájuk, csak néhányan próbálták ki a magoncozást. Szinte az egész beszélgetés folyamot végigolvastam, igyekeztem megismerni az aktív tagokat. Egy-két embert megkerestem privátban. Sok hozzászólás után mertem csak udvariasan szaporítást kérni, és nem kevés pénzt fektettem be magam is külföldi és hazai forrásból megismert fajtákba, amiből szívesen adtam én is.

Sajnos az akkori aktív létszám eltűnt a fórumról a f...book megjelenésével, feloldhatatlan viták miatt és az ilyen kedves emberek miatt, mint te. Ha valaki nem szeretne adni, foglalkozni az adakozással járó plusz feladatokkal, azt meg kell érteni, majd lesz, akinek ez még nem teher.

Változott az életem, így nem kívánok olyanoknak a szabadidőmből áldozni, akik éppen beestek a fórumra, és ide nekem mindent, ha lehet jutányosan!

Előzmény: Törölt nick (93934)